Belgrade Beer Fest
16-20. augustBelgrade Beer Fest
contests
Miss mokre majce
ckm.jpg

Najtiražniji muški magazin na ovim prostorima CKM u saradnji sa Belgrade Beer Festom drugu godinu za redom organizuje izbor za "Miss mokre majce". Izbor će se održati poslednjeg dana, BBF-a (u nedelju 20. avgusta), a sve kandidatkinje očekuju vredne nagrade. Miss mokre majce dobiće i priliku da se fotografiše za časopis CKM i time ulazi u godišnji izbor za najlepšu devojku sa duplerice ovog magazina.

Propozicije: Takmičarke mogu da se prijavljuju za izbor "Miss mokre majce" preko zvaničnog sajta Belgrade Beer Fest-a, kao i preko zvaničnog sajta magazina CKM. Svoje prijave, takođe, će moći da podnesu tokom trajanja festivala direktno na info štand Belgrade Beer Fest-a.

Takmičarke ne smeju biti mlađe od 18 godina.

Za sve dodatne informacije možete kontaktirati PR službu časopisa CKM na prsluzba@yahoo.com.

Data/Images/ckm_1_s.jpg

Data/Images/ckm_2_s.jpg

Data/Images/ckm_3_s.jpg

Data/Images/ckm_4_s.jpg

Potraga za izgubljenim blagom

Avanturom do omiljenog piva

Prošlogodišnja Potraga za izgubljenim blagom, koju je organizovala Turistička organizacija Beograda i Lav pivo, bila je ponovo pun pogodak.

Pravi takmičarsko-avanturistički duh, i žeđ za "čarobnim napitkom", mnogo su doprineli pozitivnom imidžu celokupnog festivala.

Ove godine po treći put, sa još vrednijim nagradama i većim brojem učesnika.

Data/Images/lav.jpg

I sličnim pravilima: Na jednoj od lokacija na Kalemegdanu će biti sakrivene gajbe piva. U 19 časova iz Donjeg grada sa punkta Turističke organizacije Beograda (na potezu Barutana - Donji grad) polazi pet prijavljenih ekipa (od po tri člana) u potragu za blagom koje se nalazi skriveno unutar Beogradske tvrđave.

Vreme: petak i subota od  19 do 20 časova

Učesnici će na papiru sa odštampanom mapom Beogradske tvrđave koju dobijaju na info punktu TOB-a dobiti približno lokaciju gde se skriveno blago nalazi. Na punktu gde je blago postavljeno nalaze se sudija i fotoreporter Festivala Piva koji čekaju ekipu. Pobedila je ona ekipa čija se sva tri člana nalaze na mestu gde je skriveno blago.

Prijavljivanje je završeno. Turistička organizacija Beograda obavestiće sve izvučene učesnike.

Data/Images/t6_s.jpg

Data/Images/t7_s.jpg

Data/Images/t8_s.jpg

2003200420052006
News
© belgrade cultural network music&more | designed & produced by MASSVision, powered by cMASS