Belgrade Beer Fest
16-20. avgustBelgrade Beer Fest
Beck’s
becks_2.jpg

Beck`s je nemačko pivo No 1 u svetu i prodaje se u preko 120 zemalja sveta. Proizvodi se po standardima Nemačkog zakona o čistoći piva (iz 1516. godine). Beck`s je pivo beskompromisnog kvaliteta, širom sveta prepoznatljivo po svom osvežavajućem i karakternom pilsner ukusu.

Od kada je Apatinska pivara, nakon privatizacije, postala član čuvene kompanije InBev, i mi smo dobili priliku da uživamo u jednom od najkvalitetnijih svetskih pivskih brendova – Becks-u.

Beck’s je pivo mlade, urbane, moderne generacije, kojoj pruža slobodu izbora i otvara put ka pravim vrednostima. Dinamičan, progresivan, urban, baš kao i njegovi ljubitelji, ovaj brend nastoji da pokroviteljstvom brojnih akcija promoviše vrhunske vrednosti, afirmiše talentovane ljude i pomogne im da odu u svet.

Data/Images/becks_1.jpg

Beck’s je sinonim za vrhunski kvalitet i slobodu izbora. Kao pivo neprikosnovenog kvaliteta BECK’s podržava neprikosnoveni talenat, te je u tom smislu pokrenuo brojne akcije kojima podržava talentovane mlade ljude. Fokusiran pre svega na afirmaciju elektronskog zvuka, najpoznatiji Beck’s-ovi projekti do sada su: BECK’SPIRIANCE žurke, PLAYBECK’S – progressive house kompilacija, BECK’STAGE – takmičenje DJ-eva i LIVE ACT-ova koje uskoro počinje i koje će našim najboljim mladim DJ-evima prokrčiti put u svet, a svim nama pružiti nezaboravan provod.

Uz Beck’s vam se pruža prilika da iskusite nepoznato, da uživate u novim stvarima, odličnoj zabavi, vrhunskoj muzici, nezaboravnim žurkama i brojnim drugim kulturnim zbivanjima, ali i pre svega u odličnom pivu.

ne zaboravite - Samo ljubitelji BECK’S-a – DRŽE KLJUČ!

2003200420052006
Vesti
© beogradska kulturna mreža - music & more | designed & produced by MASSVision, powered by cMASS