Belgrade Beer Fest
16-20. avgustBelgrade Beer Fest
Cannabia®
cannabia_1.jpg

Cannabia® je prvo pivo u svetu sa dodatkom ekstrakta industrijske konoplje (poznate i pod nazivom kultivisana, gajena konoplja) – latinski naziv: Cannabis Sativa L.

Proizvodi se u Nemačkoj od 1996. godine, a pored Nemačke distribuira se i u Francuskoj, Velikoj Britaniji, Italiji, Španiji, Austriji, Grčkoj, Holandiji, Danskoj, Švajcarskoj, Belgiji, Kipru, Poljskoj, Bugarskoj, Japanu i mnogim drugim državama.

Cannabia® spada u organska piva – što znači da su njegovi sastojci (hmelj, ječam, konoplja) gajeni na zemljištu pod posebnim ekološkim nadzorom, bez upotrebe pesticida i štetnih materija. Proizvođač "dupetit Natural Products" za to poseduje sertifikat autorizovanog nemačkog kontrolnog instituta AGRECO koji sprovodi ekološku kontrolu kvaliteta shodno uredbama Evropske Unije. Gajena konoplja sadrži vrlo korisne esencijalne aminokiseline i proteine i koristi se za proizvodnju razne organske hrane i pića. Odgajivači industrijske konoplje dobijaju subvencije za njeno gajenje u zemljama EU.

Cannabia® je svetlo pivo visokog kvaliteta kome prepoznatljiv i izvrstan ukus daje orgaski gajena konoplja, ručno brana i sušena ispod bavarskog sunca. Gajena konoplja spada u istu porodicu biljaka kao hmelj i kopriva, sadrži više od 140 različitih aromatičnih komponenata, koje zajedno sa hmeljom daju Cannabia® pivu jedinstven ukus.

Više informacija o Cannabia® pivu možete dobiti na oficijelnom sajtu proizvođača: www.cannabia.com ili od uvoznika i generalnog distributeru za Srbiju i Crnu Goru, Cannabia d.o.o. Beograd.

cannabia_2.jpg

CANNABIA d.o.o. - preduzeće za unutrašnju i spoljnu trgovinu

Gostivarska 63, 11000 Beograd

Tel: 011 476 830, 063 248 404, 064 1277 295

e-mail: cannabia@sezampro.yu

2003200420052006
Vesti
© beogradska kulturna mreža - music & more | designed & produced by MASSVision, powered by cMASS