Belgrade Beer Fest
16-20. avgustBelgrade Beer Fest
Jelen
jelen_2.jpg

Apatinska pivara ove godine slavi 250 godina umeća i tradicije u pravljenju vrhunskog piva. Vekovi znanja i iskustva deo su savremene tehnologije u proizvodnji vodeće marke piva na našem tržistu i na Balkanu – Jelen Piva. Ovo pivo se pravi od najkvalitetnijih sastojaka i svojim ukusom i prijatnom gorčinom već decenijama osvežava različite generacije pivopija u našoj zemlji i u inostranstvu.

Jelen Pivo je već godinama jedan od najomiljenijih pivskih brendova u našoj zemlji. U želji da udovolji svim svojim vernim potrošačima Jelen Pivo je odlučilo da podrži najveće sportske događaje pre svega u svetu fudbala, ali takođe i najveće muzičke događaje.

Zahvaljujući Jelen Pivu, koji je ekskluzivni sponzor prenosa ovogodišnjeg Svetskog Prvenstva u fudbalu, do 9. jula uživali smo u najvećoj svetskoj fudbalskoj predstavi upravo uz Jelen.

U želji da se svim ljubiteljima fudbala potpuno posveti, Jelen Pivo im je pripremilo još jedno veliko iznenađenje: sajt potpuno posvećen najvažnijoj sporednoj stvari na svetu. Sve o aktuelnom Svetskom prvenstvu, kao i o svemu što vas u fudbalu interesuje možete naći na www.jelenfootball.com.

jelen_3.jpg

Jelen Pivo podržava i velike muzičke događaje, što znači da će vam biti pri ruci svaki put kada želite da se dobro zabavite. Ako u gradu primetite muzički autobus Jelen Piva, znajte da je u blizini neki dobar koncert, te nam se pridružite da uživamo uz Jelen i odličnu muziku.

O popularnosti i uspehu Jelen Piva govori i činjenica da je Jelen našlo svoj put i u svetu. Odlično se prodaje i na tržišti Zapadne Evrope, pre svega u Austriji i Švajcarskoj, a uskoro bi trebao da krene i u osvajanja nekih novih tržišta.

Već godinama Jelen je pivo za za dobro društvo, piće koje spaja ljude u svakodnevnim trenucima uživanja.

Kao jedan od najvećih domaćih brendova u svetu piva, Jelen Pivo je tu i svaki put kada želite da uživate u vrhunskom kvalitetu, vrhunskom sportu i vrhunskoj muzici.

Jelen Pivo – vrhunsko pivo za vrhunski užitak.

2003200420052006
Vesti
© beogradska kulturna mreža - music & more | designed & produced by MASSVision, powered by cMASS