Belgrade Beer Fest
16-20. avgustBelgrade Beer Fest
Lav
Lav pivo – Ili jesi, ili nisi
lav_1.jpg

Lav pivo najpoznatiji je proizvod pivare Carlsberg Srbija d.o.o. iz Čelareva. Ovo tradicionalno pivo vrhunskog je kvaliteta o čemu svedoči i nedavno osvojena međunarodna nagrada "Monde Selection" za vrhunski kvalitet, ali i mnogobrojne druge domaće i inostrane nagrade. Pravi se od sirovina najvišeg kvaliteta pod stručnim nadzorom Carlsberg Breweries A/S.

Lav pivo je svetlo Pilsner pivo punog ukusa, karakteristične prijatne arome i izbalansirane gorčine. Sadrži 5,2% alkohola i 12% ekstrata. Na tržištu je prisutan i Lav Premium – svetlo Pilsner pivo premium kvaliteta i veoma prijatnog ukusa sa niskim procentom karbonata. Lav Premium sadrži 11,5% ekstrakta i 4,9% alkohola. Poznat po inovativnom i praktičnom pakovanju i iznova atraktivnom dizajnu, Lav se danas može naći u 0,5l povratnoj boci, 1,0 i 2,0l PET ambalaži i 0,5l i 0,33l limenkama. Lav pivo namenjeno je potrošačima koje karakteriše ponos, iskrenost i samopouzdanje. Sinonim je za snažnu osobu koja u svakom trenutku zna šta želi i kako da nađe način da to ostvari.

Lav je tradicionalni prijatelj sporta. Kao i matična kompanija Carlsberg Breweries i Lav je jedan od najznačajnijih sponzora fudbala – takozvani "12. igrač" na terenu. Navijačima je dobro poznato da Lav već treću godinu za redom, u saradnji sa Fudbalskim savezom Srbije i Crne Gore, organizuje kampanje sa ciljem popularizacije fudbala i povratka navijača na naše stadione. Lav pivo zvaničan je sponzor Fudbalske reprezentacije Srbije, dok kroz različite druge aktivnosti pomaže i manje fudbalske klubove širom Srbije. Svoju opredeljenost sportu Lav je potvrdio i na mnogobrojnim drugim sportskim manifestacijama, kao što je Beogradski maraton tokom koga je ove godine Karl Luis uručio "Lavovski trofej" najvećem Lavu među takmičarima.

Ili jesi, ili nisi – LAV!

2003200420052006
Vesti
© beogradska kulturna mreža - music & more | designed & produced by MASSVision, powered by cMASS