Belgrade Beer Fest
16-20. avgustBelgrade Beer Fest
Tuborg
Tuborg Green – sinonim dobre zabave
tuborg_1.jpg

Tuborg Green prvo je internacionalno poznati i jak brend prisutan na svetskom tržištu još od daleke 1880. godine. Na radost mnogobrojnih potrošača, proizvodnja Tuborga u Srbiji počela je u martu 2004., u skladu sa standardima Carlsberg Breweries A/S.  Vazno je napomenuti da je ovo privi internacionalno priznati brend proizveden u Srbiji.  Trenutno je Tuborg Green vodeći evropski brend koji se proizvodi u dvadesetak, a može naručiti u više od 120 zemalja širom sveta.

Tuborg Green je svetlo pivo boje ćilibara koje pleni osvežavajućim i umirujućim ukusom i dodirom gorčine. Namenjen je prvenstveno ljudima koji grabe svaku priliku da žive punim plućima, ljude otvorenog uma. Sadrži 10,4% ekstrakta i 4,6% alkohola. Ovo pivo visokog kvaliteta na domaćem tržištu se isporučuje u limenkama od 0.33l i 0.5l, povratnoj boci od 0.5l  i nepovratnoj od 0.33l sa atraktivnim i inovativnim pull-off zatvaračem.

Ovaj renomirani brend, popularan među mladima, tokom prethodne dve godine postao je sinonim dobre zabave u Srbiji. Podržavajući moderne muzičke pravce i izvođače, kao brend posvećen inovativnosti u svakom pogledu, Tuborg je pokrenuo mnogobrojna muzička dešavanja, od kojih su svakako najpoznatije Loud&Clear žurke na kojima su nastupala najveća imena elektronske muzike. Tuborg je takođe spozor i oficijelno pivo najvećeg muzičkog festivala u Jugoistočnoj Evropi – EXITa, treću godinu za redom.

Tuborg Green je i brend poznat kao zaštitni znak društveno odgovorne kampanje "Piti ili biti".  Podržavajući odgovorno konzumiranje alkohola, svake godine u saradnji sa EXIT festivalom Tuborg Green organizuje prevoz i smeštaj za posetioce festivala koji žele da uživaju u muzici, ne brinući o posledicama vožnje pod dejstvom alkohola.

2003200420052006
Vesti
© beogradska kulturna mreža - music & more | designed & produced by MASSVision, powered by cMASS